Over Ons

Mijn naam is Patrick Aartsen. Ik ben een 44-jarige beroepsmilitair tewerkgesteld in Evere-Zuid. Mijn militaire loopbaan (???) gaat van Arlon, via Ludenscheid naar Verviers, en zo via Peutie naar Evere. Ik ben nog steeds gelukkig getrouwd met Wendy Crabbé, een 39-jarige Tremelose schone. Zij is momenteel werkzaam in het Imeldaziekenhuis te Bonheiden. Samen hebben wij drie (etters) schatten van kinderen :

Nick, geboren 07-07-1997 (een lange, maar gevoelige wapper)
Nouchka, geboren 20-10-1999 (vrouwelijke versie van Rambo)
Siebe, geboren 02-12-2000 (knuffelbeertje)

De kinderen gaan alle drie naar school, Siebe in het zesde leerjaar, Nouchka in het eerste middelbaar en Nick in het derde middelbaar. Tot hiertoe vinden ze het alledrie best leuk hoewel Nick het wel wat moeilijk heeft met blijven stilzitten en opletten (hopelijk gaat ie niet vaders kant op).

Wij wonen in Pijpelheide (Paapelha), een deelgemeente (gehucht ?) van Booischot (ondergewaardeerde hoofdstad van Belgie) dat op zijn beurt weer een deelgemeente van Heist--op-den-Berg is. Wij hebben daar het geluk gehad een +100-jarig boerderijtje met 30 are grond op de kop te kunnen tikken, maar zijn al wel sinds '96 bezig met de renovatie. Eind 2004 is eindelijk een eind gekomen aan de verbouwing. Maar er blijven natuurlijk altijd wat veranderingen te doen.
Volgend projectje op de kalender is een speel/muziek/doejeding kamer boven de garage/werkhuis voor de kinders en een uitbreiding van de badkamer.

Mijn hobby's zijn dus het verbouwen van onze woning (hmmm, hobby ??), en wat prutsen aan ,met en in computers. Voor de rest proberen wij een beetje orde te houden in onze (zeer snel) groeiende tuin en houden wij ons bezig met onze katten, kippen en onze Ouessant schaapjes. Wat betreft de hobby's van Wendy, zij heeft haar handen al vol aan mij ;-)

Voila, zo heb je er ongeveer een idee van wie wij zijn, de rest moet je zelf maar uitzoeken via de foto's of andere wegen. Heb je eventuele opmerkingen of raadgevingen aarzel dan niet om contact op te nemen. (En neem zeker contact op als je hier of daar nog wat typefouten vind, ik ben blijkbaar al veel te lang van school af :-)

Ik wens jullie veel kijkgenot en vergeet niet achteraf het gastenboek te tekenen.

Nog vele groetjes

The Aartsen Family (Belgian Version)